Skip to main content
Welke voordelen heb ik als ik dit model vooraf reserveer? 

Door vooraf te reserveren krijgt u uw motor prioritair geleverd (afhankelijk van zijn uiteindelijke configuratie) en ontvangt u een exclusieve nieuwsbrief met informatie over de ontwikkeling van het productiemodel en een uitnodiging op de voorpremière van de voorstelling van het seriemodel. Vooraf reserveren is niet bindend en niet definitief. U hebt de mogelijkheid om uw reservering op elk moment te annuleren.
 

Wanneer ken ik de prijs en de uiteindelijke technische gegevens van de BMW R 18? 

De prijs en de technische gegevens van de BMW R 18 worden bekendgemaakt bij de opening van de bestellingen. Uw concessiehouder zal dan contact met u opnemen om samen met u uw motor te configureren en te bestellen. U krijgt dan toegang tot alle technische gegevens van het model, net als de prijs, die varieert naargelang uw configuratie.
 

 
Wanneer kan ik mijn motor bestellen? 

Uw concessiehouder contacteert u zodra de bestellingen worden geopend. U hebt dan de gelegenheid om de motor te configureren en de definitieve bestelbon te ondertekenen.

Wanneer moet ik mijn motor betalen? 

Het voorschot van 1.000 euro wordt betaald bij de ondertekening van het reserveringsformulier bij uw concessiehouder. Dit voorschot is niet bindend en niet definitief en u hebt de mogelijkheid om uw reservering op elk moment te annuleren. Bij de opening van de bestellingen van de BMW R 18 neemt uw concessiehouder contact met u om de motor definitief te configureren en de bestelbon te ondertekenen. Het bedrag van het voorschot wordt afgetrokken van de uiteindelijke prijs van uw motor. Uw kunt ook op dat moment verzaken van de bestelling. Het voorschot wordt u dan volledig terugbetaald.
 

Hoe kan ik mijn reservering annuleren? 

U kunt uw reservering op elk moment annuleren, het voorschot vormt geen definitieve verbintenis. U hoeft dan alleen maar een e-mail naar uw concessiehouder te sturen. Die zal uw reservering dan annuleren en stort u uw voorschot terug, dat u bij de reservering hebt betaald.
 

 
Moet ik naast de reserveringskosten nog annuleringskosten of andere kosten betalen? 

 
Nee, er zijn geen annuleringskosten.